Eduskunta hoitaa suomalaisten asioita säätäessään lakeja. Valitettavasti monet laeista ovat huonoja. Ne voivat olla liian utopistisia, keskeneräisiä tai jopa epäoikeudenmukaisia. Siksi kansalaisten on jatkuvasti syytä seurata eduskunnan tekemisiä sekä reagoida virheisiin ja vääryyksiin.

Perussuomalaisilla on nyt 1+38 kansanedustajaa. Ykkönen on Timo Soini ja hän on vastannut kiitettävästi lähetettyihin sähköposteihin. 38 on sekalaista sakkia, joista osa kokemattomia. Tiedot maakunnasta ja ruohonjuuritasolta ovat menneet perille ja harkintaan. Käyttäkää kansalaiset tätä mahdollisuutta ja ottakaa yhteyttä omaan kansanedustajaanne. Hyvät ideat ovat tervetulleita, mutta harkitkaa ennen postin lähetystä kuuluuko asia kunnallispolitiikkaan vai eduskunnan listalle.

Vasemmalla olevassa linkkiryhmästä löytyy yhteystietoja ja sellaisia asioita, jotka koen tärkeiksi valtakunnan tasolla. Klikkaa ja tutki. Jos olen mielestäsi väärässä, anna palautetta. Korjaan kyllä mielipiteitäni, jos ne virheellisiksi todistetaan. Sähköposti: j_auranen@hotmail.com

Eräät puolueet ajavat ammattiyhdistyksiin kuuluvien hyötyä, toiset puolestaan taistelevat rikkaiden rahojen puolesta, kolmannet valvovat kielivähemmistön etuja, jne. Perussuomalaiset ovat koko kansan ja oikeudenmukaisuuden puolesta, asialinjalla. Kenen puolella sinä olet?

Lisää tietoa: http://personal.inet.fi/palvelu/harpa/index.htm